Dakisolatie? Kies voor SpoedisolatieBV

Integer, snel en transparant. Dat zijn de woorden die onze dakisolatiespecialisten en wij vaak te horen krijgen van onze klanten wanneer ze voor ons kiezen voor hun isoleren van een dak op een woning of bedrijfspand. Wij staan garant voor kwalitatieve en hoogwaardige dakisolatieprojecten tegen een eerlijke prijs. Dus, ben je op zoek naar een snelle uitvoering van jouw dakisolatie met duurzaamheid en lagere energie kosten als belangrijk uitgangspunt? Vul het offerteformulier in en binnen 24 uur nemen wij contact met je!

Neem de eerste stap naar een energiezuinige woning

Gratis adviesgesprek op locatie

Binnen 3 weken geïsoleerd

Altijd een eerlijke prijs

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Alles onder één dak voor jouw dakisolatie wensen

Eigen erkende isolatie specialisten

Gecertificeerde dakisolatie experts in dienst.

Binnen 3 weken

Een vlotte transitie naar duurzame en geïsoleerd dak.

Adviesgesprek op locatie

Persoonlijke ondersteuning voor de beste oplossingen.

Gratis hulp bij een subsidieaanvraag

Wij helpen je door de subsidie stappen.

Dakisolatie: wat zijn de 7 voordelen?

Wanneer je kiest voor het isoleren van het dak op jouw woning of bedrijfspand, biedt dat meerdere voordelen met zich mee, zoals:

1.

Energiebesparing:
Het grootste voordeel is de besparing op jouw maandelijkse energiekosten. Door dakisolatie door een erkend bedrijf te laten uitvoeren, blijft de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten. Hierdoor hoef je dus minder vaak de verwarming te gebruiken in de winter of vaker de airco aan te zetten in de zomer. Van onze klanten horen wij dat ze een aanzienlijke lagere energierekening hebben in vergelijking met toen er nog geen dakisolatie was aangebracht.

2.

Comfortverbetering:
Een goed geïsoleerddak zorgt voor een stabiele binnentemperatuur, waardoor je dus lekkerder woonten slaapt. In de winter blijft het warmer en in de zomer koeler.

3.

Milieuvriendelijk:
Minder energieverbruik betekent een lagere CO2-uitstoot, waardoor dakisolatie bijdraagt de groene klimaatdoelen die Nederland heeft gesteld.

4.

Geluidsisolatie:
Naast thermischeisolatie biedt dakisolatie ook een zekere mate van geluidsisolatie, waardoorgeluiden van buiten minder hoorbaar zijn binnen.

5.

Hogere WOZ-waarde:
Een huis met goede dakisolatie is meer waard. Hierdoor zul je je initiële investering in bijna alle gevallen terugverdienen als je jouw huis of bedrijfspand verkoopt.

6.

Voorkomen van vochtproblemen:
Goede dakisolatiehelpt ook om vochtproblemen in huis te voorkomen. Het verkleint de kans opschimmels en houtrot, wat de levensduur van je dakconstructie ten goede komt.

7.

Snel terugverdiend:
De investering indakisolatie verdien je over het algemeen snel terug door de besparing op demaandelijkse energiekosten.

Uit welke soorten dakisolatie kun je kiezen?

Er zijn verschillende soorten dakisolatie beschikbaar, elk met hun specifieke eigenschappen en voordelen. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor glaswol, steenwol, EPS (geëxpandeerdpolystyreen), XPS (geëxtrudeerd polystyreen), PIR (polyisocyanuraat) ofPIF-isolatie. Wij geven de voorkeur aan PIF-isolatie voor het isoleren van daken. Dit is een bewuste keuze vanwege de voordelen die PIF-isolatie biedt:

Hoge isolatiewaarde:
Bewaart warmte in de winter en koelte in de zomer, wat veel energie bespaart.

Dunne platen:
Geschikt voor zowelnieuwe als bestaande bouw met beperkte ruimte.

Duurzaam:
Lange levensduur en bestand tegen vocht en schimmels.

Waterafstotend:
Voorkomt vochtproblemen en draagt bij aan een goed binnenklimaat.

Brandveilig:
Beschikbaar in brandvertragende varianten voor extra veiligheid.

Milieuvriendelijk

Bel ons voor advies

Dakisolatie specialisten met ruim 10 jaar branche-ervaring

Dakisolatie is een investering, maar je krijgt er een hoop voor terug. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in dakisolatie en staan garant voor deskundigheid en betrouwbaarheid in het leveren van hoogwaardige Isolatieservice. Dit kun je ook terugzien aan onze reviews. Naast het isoleren van daken, bieden wij ook spouwmuurisolatie, vloerisolatie en bodemisolatie aan. Onze expertise zorgt ervoor dat elke isolatieklus met zorg en precisie wordt uitgevoerd. Bovendien geven wij altijd gratis advies, kun je altijd bij ons terecht voor vragen en garanderen wij een optimaal woongenot en energiebesparing voor onze klanten. Kiezen voor SpoedisolatieBV betekent kiezen voor een bewezen en erkende partner in het verduurzamen en isoleren van jouw woning of bedrijfspand.

Onze werkwijze voor een duurzaam proces voor jouw dak

Kennismaking en planning

In deze eerste stap maken we kennis en bespreken we jouw wensen en eisen voor de isolatie. Dit kan telefonisch of tijdens een bezoek aan jou op locatie. Op basis hiervan stellen we een eerste plan op en ontvang je een offerte op maat.

Akkoord en voorbereiding

Na akkoord beginnen onze vakmannen met het uitwerken van het plan op maat, specifiek afgestemd op jouw situatie. We bereiden alles voor, zoals het verzamelen van de dakisolatiematerialen en het inplannen van de werkzaamheden.

Uitvoering

Met het plan en de voorbereidingen compleet, beginnen onze specialisten met de dakisolatie werkzaamheden. Zij zorgen voor een zorgvuldige en professionele aanpak.

Afwerking en service

Na de uitvoering controleren we de kwaliteit en zorgen we dat alles netjes wordt afgewerkt en opgeruimd. We leveren het werk op en staan ook daarna klaar voor service bij vragen of problemen.

Ervaringen van klanten

Nog te bepalen hoe we dit gaan inladen. Moeten we externe tool voor gebruiken of betalen via Trustpilot zelf. Of handmatig aantal reviews erin zetten.

Onze isolatieprojecten

Project Rijnsburg

Lees meer

VVE Moerbeilaan

Lees meer

Damrif en Kustrif

Lees meer

Veelgestelde vragen over dakisolatie

Wat is het beste materiaal voor bodemisolatie?

Wij werken hier ook met HR++ parels. Ze worden los op de bodem geblazen zonder lijm. Deze parels zorgen ervoor dat er minder energie naar de kruipruimte verloren gaat en ze kunnen geen vocht opnemen. Deze efficiënte manier van isoleren heeft direct invloed op jouw energierekening ende algemene vochtigheid in uw woning.

Wat is het beste materiaal voor dakisolatie?

Het beste materiaal voor dakisolatie hangt af van het type dak en je specifieke behoeften, maar PIR- of PIF-isolatie wordt vaak aanbevolen vanwege de hoge isolatiewaarde en duurzaamheid. Wij gebruiken eigenlijk altijd PIF.

Wat is het verschil tussen dakisolatie en zolderisolatie?

Dakisolatie wordt direct onder de dakbedekking aangebracht, terwijl zolderisolatie op de vloer van de zolder wordt gelegd, wat vooral effectief is als de zolder onverwarmd blijft.

Welke isolatie voor dak binnenkant?

Voor de binnenkant van het dak wordt vaak gekozen voor flexibele materialen zoals glaswol, steenwol of PIF-isolatie, omdat deze eenvoudig tussen de dakspanten kunnen worden aangebracht.

Wij staan klaar voor al uw isolatievragen