Vloerisolatie? Kies voor SpoedisolatieBV

Integer, snel en transparant. Dat zijn de woorden die onze vloerisolatiespecialisten en wij vaak te horen krijgen van onze klanten wanneer ze voor ons kiezen voor het isoleren van een bodem van een woning of bedrijfspand. Wij staan garant voor kwalitatieve en hoogwaardige vloerisolatieprojecten tegen een eerlijke prijs. Dus, ben je op zoek naar een snelle uitvoering van jouw vloerisolatie met duurzaamheid en lagere energiekosten als belangrijk uitgangspunt? Vul het offerteformulier in en binnen 24 uur nemen wij contact met je!

Neem de eerste stap naar een energiezuinige woning

Gratis adviesgesprek op locatie

Binnen 3 weken geïsoleerd

Altijd een eerlijke prijs

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Alles onder één dak voor jouw vloerisolatie wensen

Eigen erkende isolatie specialisten

Gecertificeerde vloerisolatie experts in dienst.

Binnen 3 weken

Een vlotte transitie naar een geïsoleerde vloer.

Adviesgesprek op locatie

Persoonlijke ondersteuning voor de beste oplossingen.

Gratis hulp bij een subsidieaanvraag

Wij helpen je door de subsidie stappen.

Vloerisolatie: wat zijn de 7 voordelen?

Wanneer je kiest voor het isoleren van de vloer van jouw woning of bedrijfspand, brengt dat meerdere voordelen met zich mee, zoals:

1.

Energiebesparing:
Het grootste voordeel is de besparing op jouw maandelijkse energiekosten. Door vloerisolatie door een erkend bedrijf te laten uitvoeren, blijft de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten. Hierdoor hoef je dus minder vaak de verwarming te gebruiken in de winter of vaker de airco aan te zetten in de zomer. Van onze klanten horen wij dat ze een aanzienlijk lagere energierekening hebben in vergelijking met toen er nog geen vloerisolatie was aangebracht.

2.

Comfortverbetering:
Een goed geïsoleerde bodem zorgt voor een stabiele binnentemperatuur, waardoor je dus lekkerder woont en slaapt. In de winter blijft het warmer en in de zomer koeler.

3.

Milieuvriendelijk:
Minder energieverbruik betekent een lagere CO2-uitstoot, waardoor vloerisolatie bijdraagt aan de groene klimaatdoelen die Nederland heeft gesteld.

4.

Geluidsisolatie:
Naast thermische isolatie biedt vloerisolatie ook een zekere mate van geluidsisolatie, waardoor geluiden van buiten minder hoorbaar zijn binnen.

5.

Hogere WOZ-waarde:
Een huis met goede vloerisolatie is meer waard. Hierdoor zul je je initiële investering in bijna alle gevallen terugverdienen als je jouw huis of bedrijfspand verkoopt.

6.

Voorkomen van vochtproblemen:
Goede vloerisolatie helpt ook om vochtproblemen in huis te voorkomen. Het verkleint de kans op schimmels en houtrot, wat de levensduur van de fundering ten goede komt.

7.

Snel terugverdiend:
Ee investering in vloerisolatie verdien je over het algemeen snel terug door de besparing op de maandelijkse energiekosten.

Uit welke soorten vloerisolatie kun je kiezen?

Er zijn verschillende soorten vloerisolatie beschikbaar, elk met hun specifieke eigenschappen en voordelen. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor glaswol, steenwol, EPS (geëxpandeerd polystyreen), XPS (geëxtrudeerd polystyreen), PIR (polyisocyanuraat) of PIF-isolatie. Wij geven de voorkeur aan PIF-isolatie voor het isoleren van vloeren. Dit is een bewuste keuze vanwege de voordelen die PIF-isolatie biedt:

Hoge isolatiewaarde:
Bewaart warmte in de winter en koelte in de zomer, wat veel energie bespaart.

Dunne platen:
Geschikt voor zowel nieuwe als bestaande bouw met beperkte ruimte.

Duurzaam:
Lange levensduur en bestand tegen vocht en schimmels.

Waterafstotend:
Voorkomt vochtproblemen en draagt bij aan een goed binnenklimaat.

Brandveilig:
Beschikbaar in brandvertragende varianten voor extra veiligheid.

Milieuvriendelijk

Bel ons voor advies

Vloerisolatie specialisten met ruim 10 jaar branche-ervaring

Vloerisolatie is een investering, maar je krijgt er een hoop voor terug. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in vloerisolatie en staan garant voor deskundigheid en betrouwbaarheid in het leveren van hoogwaardige Isolatieservice. Dit kun je ook terugzien in onze reviews. Naast het isoleren van vloeren, bieden wij ook spouwmuurisolatie, bodemisolatie en dakisolatie aan. Onze expertise zorgt ervoor dat elke isolatieklus met zorg en precisie wordt uitgevoerd. Bovendien geven wij altijd gratis advies, kun je altijd bij ons terecht voor vragen en garanderen wij een optimaal woongenot en energiebesparing voor onze klanten. Kiezen voor SpoedisolatieBV betekent kiezen voor een bewezen en erkende partner in het verduurzamen en isoleren van jouw woning of bedrijfspand.

Wij zorgen dat je spoedig geholpen wordt

Kennismaking en planning

In deze eerste stap maken we kennis en bespreken we jouw wensen en eisen voor de isolatie. Dit kan telefonisch of tijdens een bezoek aan jou op locatie. Op basis hiervan stellen we een eerste plan op en ontvang je een offerte op maat.

Akkoord en voorbereiding

Na akkoord beginnen onze vakmannen met het uitwerken van het plan op maat, specifiek afgestemd op jouw situatie. We bereiden alles voor, zoals het verzamelen van de bodem isolatiematerialen en het inplannen van de werkzaamheden.

Uitvoering

Met het plan en de voorbereidingen compleet, beginnen onze specialisten met de vloerisolatie werkzaamheden. Zij zorgen voor een zorgvuldige en professionele aanpak.

Afwerking en service

Na de uitvoering controleren we de kwaliteit en zorgen we dat alles netjes wordt afgewerkt en opgeruimd. We leveren het werk op en staan ook daarna klaar voor service bij vragen of problemen.

Ervaringen van klanten

Nog te bepalen hoe we dit gaan inladen. Moeten we externe tool voor gebruiken of betalen via Trustpilot zelf. Of handmatig aantal reviews erin zetten.

Onze isolatieprojecten

Project Rijnsburg

Lees meer

VVE Moerbeilaan

Lees meer

Damrif en Kustrif

Lees meer

Veelgestelde vragen over vloerisolatie

Wat is het beste materiaal voor bodemisolatie?

Wij werken hier ook met HR++ parels. Ze worden los op de bodem geblazen zonder lijm. Deze parels zorgen ervoor dat er minder energie naar de kruipruimte verloren gaat en ze kunnen geen vocht opnemen. Deze efficiënte manier van isoleren heeft direct invloed op jouw energierekening ende algemene vochtigheid in uw woning.

Wat is het beste materiaal voor vloerisolatie?

Bij SpoedIsolatie BV werken we met de EPS HR++ parels, dit zijn kleine piepschuim balletjes die voor 98% uit lucht en 2% Polystyreen bestaan.

De stilstaande lucht die door deze parels wordt gecreëerd zorgt voor een uitstekende isolerende werking.

Wij staan klaar voor al uw isolatievragen