PIF-isolatie

PIF isolatie is een meerlaagse isolatiefolie, opgebouwd uit lagen luchtkussenfolie en aluminium. De stilstaande lucht in combinatie met de reflectie van het toegepaste aluminium isoleert 95% van het warmteverlies in een woning. Hierdoor heeft het materiaal een hoge isolatiewaarde in combinatie met een geringe dikte. PIF isolatie is dampdicht, vochtwerend en wordt luchtdicht gemonteerd.

Geschikt voor

Vloeren

Scheidingswanden

Voorzetwanden

Hellende dakken en knieschotten

Borstweringen

De isolatieproducten van PIF isolatie zin voorzien van een kwaliteitsverklaring van Bureau CGR, ook wel ISSO verklaring genoemd. Voor zowel dak-, gevel, en vloerisolatie levert PIF isolatieproducten die voldoen aan de ISDE-subsidie voor isolerende maatregelen. Het is geschikt voor het isoleren van vloeren, hellende daken, voorzetwanden tegen een gevel of scheidingswanden. Tevens is PIF isolatie sterk geluidsabsorberend en isoleert goed tegen luchtgeluid. Het is licht, flexibel en gemakkelijk aan te brengen zonder beschermende maatregelen of speciale gereedschappen.

Uit welke soorten PIF-isolatie kun je kiezen?

Wij geven de voorkeur aan PIF-isolatie voorhet isoleren van daken en vloeren. Dit is een bewuste keuze vanwege devoordelen die PIF-isolatie biedt:

Hoge isolatiewaarde:
Bewaart warmte in de winter en koelte in de zomer, wat veel energie bespaart.

Dunne platen:
Geschikt voor zowel nieuwe als bestaande bouw met beperkte ruimte.

Duurzaam:
Lange levensduur en bestand tegen vocht en schimmels.

Waterafstotend:
Voorkomt vochtproblemen en draagt bij aan een goed binnenklimaat.

Brandveilig:
Beschikbaar in brandvertragende varianten voor extra veiligheid.

Milieuvriendelijk

Bel ons voor advies

Wij staan klaar voor al uw isolatievragen