Succesvol isoleren van 350 woningen in Damrif en Kustrif, Lelystad

In één van onze grootste projecten hebben we de woonkwaliteit in Lelystad aanzienlijk verbeterd, Met een omvang van 366 bergingen en 8 volledige woningen in de wijken Damrif en Kustrif, heeft ons team in samenwerking met woningcorporatie Centrada, een belangrijke stap gezet met bodemisolatie in de richting van duurzamer en comfortabeler wonen.

Bodemisolatie door SpoedisolatieBV

Het project richtte zich voornamelijk op bodemisolatie, een essentieel component van energie-efficiëntie dat vaak over het hoofd wordt gezien in woningen. Door gebruik te maken van HR++ parels, stond ons team voor de uitdaging om niet alleen de bodem van bewoonde ruimtes te isoleren, maar ook de minder toegankelijke bergingen. Een bijzondere techniek, genaamd 'blind isoleren', werd toegepast door de ventilatieroosters om deze ruimtes effectief te isoleren zonder ingrijpende aanpassingen te doen aan de woning of overlast te veroorzaken voor de bewoners.

Communicatie met de wijk

Een van de grootste uitdagingen van dit grote project was de communicatie met alle bewoners en het efficiënt uitvoeren van de werkzaamheden in de omgeving. Ons team zette in samenwerking met de woningcorporatie een stap extra om ervoor te zorgen dat elke bewoner duidelijk geïnformeerd werd over de werkzaamheden en de voordelen van de isolatie. Dit zorgde voor een soepel proces en positieve feedback van de bewoners.

Wat zijn de voordelen van bodemisolatie?

De impact van dit project reikt verder dan alleen de directe verbeteringen in isolatie. Bewoners van Damrif en Kustrif kunnen nu genieten van warmere woningen in de winter en koelere binnenruimtes in de zomer, wat leidt tot lagere energiekosten door het hele jaar heen.

Bodemisolatie laten uitvoeren met SpoedisolatieBV

Spoedisolatie BV is trots op de succesvolle afronding van dit project en de positieve uitkomst die het heeft op de bewoners in Lelystad. Met ons deskundige team met 10 jaar ervaring en de focus op duurzaamheid en innovatie blijven we streven naar het verbeteren in het isoleren van jouw woning en met het uitvoeren van bodemisolatie. Dit project in Lelystad is een goed voorbeeld van waar wij voor staan: innovatie, efficiëntie, en een goede communicatie met de bewoners.

Bodemisolatie, meer informatie?

Heb je vragen over bodemisolatie of wil je een offerte aanvragen? Neem gerust eens contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wat is het beste materiaal voor bodemisolatie?

Wij werken hier ook met HR++ parels. Ze worden los op de bodem geblazen zonder lijm. Deze parels zorgen ervoor dat er minder energie naar de kruipruimte verloren gaat en ze kunnen geen vocht opnemen. Deze efficiënte manier van isoleren heeft direct invloed op jouw energierekening ende algemene vochtigheid in uw woning.

Wat is het beste materiaal voor bodemisolatie?

Wij werken hier ook met HR++ parels. Ze worden los op de bodem geblazen zonder lijm. Deze parels zorgen ervoor dat er minder energie naar de kruipruimte verloren gaat en ze kunnen geen vocht opnemen. Deze efficiënte manier van isoleren heeft direct invloed op jouw energierekening ende algemene vochtigheid in uw woning.

Wat is het verschiltussen bodemisolatie en vloerisolatie?

Wij werken hier ook met HR++ parels. Ze worden los op de bodem geblazen zonder lijm. Deze parels zorgen ervoor dat er minder Bodemisolatiewordt op het oppervlak van de fundering aangebracht, terwijl vloerisolatieonder de vloer vanaf de fundering wordt gelegd.naar de kruipruimte verloren gaat en ze kunnen geen vocht opnemen. Deze efficiënte manier van isoleren heeft direct invloed op jouw energierekening ende algemene vochtigheid in uw woning.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.